Header Ads Widget

Ticker

6/recent/ticker-posts

Zülüf Dökülmüş Yüze Sözleri - Notalar / Gün doğdu aştı böyle gönlümüz coştu böyle sen orada ben burda (aman aman ) ömrümüz geçti böyle.

Zülüf Dökülmüş Yüze Sözleri - Notalar / Gün doğdu aştı böyle gönlümüz coştu böyle sen orada ben burda (aman aman ) ömrümüz geçti böyle.. Usandım bu canımdan aman aman, dert ile geze geze. Gelmiş geçmiş tüm türkü sözleri! En güncel şarkı sözleri, video klipler, gitar tabları ve gitar akorları bu sitede. Zülüf dökülmüş yüze kaşlar yakışmış göze usandım bu canımdan aman aman dert ile geze geze. Usandım bu canımdan aman aman, derd i̇le geze geze.

Zülüf dökülmüş yüze türkü sözleri, notaları, seslendirme videolarına buradan ulaşabilirsiniz. Sen orada ben burda aman aman, ömrümüz geçti böyle. Sözü, neset ertaş lyrics, zülüf dökülmüş yüze indir, neset ertaş dinle, zülüf dökülmüş yüze video izle. En güzel neset ertaş şarkıları, neset ertaş şarkı sözleri ve neset ertaş video klipleri burada. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman.

Dursun Ali Erzincanlı - Yemenli Onbir Kadının Hikayesi ...
Dursun Ali Erzincanlı - Yemenli Onbir Kadının Hikayesi ... from www.sozburada.com
Zülüf dökülmüş yüze aman, kaş yakışmış göze aman aman. Bu eiierde gez gayrı aman, kâtip oi da yaz gayrı aman aman. Usandım bu banımdan, aman aman. Zülüf dökülmüş yüze şarkı sözü. Zülüf dökülmüş yüze türküsünü pek çok sanatçı seslendirmiştir. Zülüf dökülmüş yüze kaşlar yakılmış göze usandım bu canımdan (aman aman) derdinle geze geze. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman. Zülüf dökülmüş yüze (aman) kaşlar yakışmış göze (aman aman) usandım bu canımdan (aman aman) derd ile geze geze.

Bu ellerde gez gayrı aman, kâtip ol da yaz gayrı aman aman.

Usandım bu canımdan aman aman, dert ile geze geze. En güncel şarkı sözleri, video klipler, gitar tabları ve gitar akorları bu sitede. Bu ellerde gez gayrı aman, kâtip ol da yaz gayrı aman aman. Zülüf dökülmüş yüze kaşlar yakışmış yüze. Bu ellerde gez gayrı aman, kâtip ol da yaz gayrı aman aman. Şarkı sözleri bizimzaman 10/23/2013 12:12:00 öö hiç yorum yok. Züiüf döküimüş yüze aman, kaşiar yakışmış göze aman aman. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman. Usandım bu canımdan aman aman, dert ile geze geze. Usandım bu canımdan aman aman, dert ile geze geze. Usandım bu canımdan dert ile geze geze. Okumak ve kliplerini izlemek için serap tamay şarkı sözleri ile ilgili hazırladığımız özel sayfamızı inceleyebilirsiniz. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman.

Ana sayfa şarkı sözleri neşet ertaş zülüf dökülmüş yüze. Usandım bu canımdan aman aman, derd i̇le geze geze. Usandım bu canımdan aman aman, dert ile geze geze. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman. En güzel neset ertaş şarkıları, neset ertaş şarkı sözleri ve neset ertaş video klipleri burada.

Zap suyu derin akar - SalihBora.Com
Zap suyu derin akar - SalihBora.Com from www.salihbora.com
Zülüf dökülmüş yüze (aman) kaş yakişmiş göze (aman aman) emel erkan diğer şarkı sözleri. Usandım bu canımdan aman aman, dert ile geze geze. Usandım bu canımdan aman aman, dert ile geze geze. Zülüf dökülmüş yüze türküsünü pek çok sanatçı seslendirmiştir. Zülüf dökülmüş yüze türkü sözleri, notaları, seslendirme videolarına buradan ulaşabilirsiniz. Zülüf dökülmüş yüze (aman) kaşlar yakışmış göze (aman aman) usandım bu canımdan (aman aman) derd ile geze geze. Züiüf döküimüş yüze aman, kaşiar yakışmış göze aman aman. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman.

Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman.

Zülüf dökülmüş yüze (aman) kaşlar yakışmış göze (aman aman) usandım bu canımdan (aman aman) derd ile geze geze. Zülüf dökülmüş yüze (aman) kaş yakişmiş göze (aman aman) emel erkan diğer şarkı sözleri. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman. Usandım bu banımdan, aman aman. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaş yakışmış göze aman aman. Zülüf dökülmüş yüze kaşlar yakılmış göze usandım bu canımdan (aman aman) derdinle geze geze. Zülüf dökülmüş yüze kaşlar yakışmış göze usandım bu canımdan aman aman dert ile geze geze. En güncel şarkı sözleri, video klipler, gitar tabları ve gitar akorları bu sitede. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman. Zülüf dökülmüş yüze aman kaşlar yakışmış göze aman usandım bu canımdan aman derdimle geze geze bu yerlerde gez ayrı katip olda yaz ayrı aman bir kazma al bir. Züiüf döküimüş yüze aman, kaşiar yakışmış göze aman aman. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman.

Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman. Usandım bu canımdan aman aman, dert ile geze geze. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman. Gelmiş geçmiş tüm türkü sözleri! Zülüf dökülmüş yüze türkü sözleri, notaları, seslendirme videolarına buradan ulaşabilirsiniz.

türkü Archives - Sayfa 3 / 7 - Netd Şarkı Sözleri
türkü Archives - Sayfa 3 / 7 - Netd Şarkı Sözleri from sarkisozlerinetd.com
Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman. Kaşlar yakışmış göze, aman aman. Zülüf dökülmüş yüze (aman) kaş yakişmiş göze (aman aman) emel erkan diğer şarkı sözleri. Zülüf dökülmüş yüze türkü sözleri, notaları, seslendirme videolarına buradan ulaşabilirsiniz. Şarkı sözleri > yerli şarkı sözleri > zülüf dökülmüş. Zülüf dökülmüş yüze (aman) kaşlar yakışmış göze (aman aman) usandım bu canımdan (aman aman) derd ile geze geze. Bu eiierde gez gayrı aman, kâtip oi da yaz gayrı aman aman. Bu sanatçılardan biride yıldız tilbe'dir.

Usandım bu canımdan aman aman, dert ile geze geze.

Zülüf dökülmüş yüze aman kaşlar yakışmış göze aman aman usandım bu canımdan aman aman dert ile geze geze. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman. Zülüf dökülmüş yüze aman, kaşlar yakışmış göze aman aman. Bu sanatçılardan biride yıldız tilbe'dir. Zülüf dökülmüş yüze kaşlar yakılmış göze usandım bu canımdan (aman aman) derdinle geze geze. Zülüf dökülmüş yüze sözleri, muzik2.net sayfasından yayınlanmıştır. Bu ellerde gez gayrı aman, kâtip ol da yaz gayrı aman aman. Şarkı sözleri bizimzaman 10/23/2013 12:12:00 öö hiç yorum yok. En güncel şarkı sözleri, video klipler, gitar tabları ve gitar akorları bu sitede. Usandım bu canımdan aman aman, dert iie geze geze. Gelmiş geçmiş tüm türkü sözleri! Okumak ve kliplerini izlemek için serap tamay şarkı sözleri ile ilgili hazırladığımız özel sayfamızı inceleyebilirsiniz. Usandım bu canımdan aman aman, dert ile geze geze.

Gün doğdu aştı böyle gönlümüz coştu böyle sen orada ben burda (aman aman ) ömrümüz geçti böyle zülüf dökülmüş yüze. Bu ellerde gez gayrı aman, kâtip ol da yaz gayrı aman aman.

Yorum Gönder

0 Yorumlar